Rött vin
Shiraz, Cabernet sauvignon, Zinfandel, Pinot noir, Temperanillo – alla är de druvor som förädlas till rött vin
För muspekaren över bilderna för att se etiketten.
|
|
Cantina Zaccagnini
Dal Tralcetto
Italien, Abruzzerna, Montepulciano d'Abruzzo
- Alkoholhalt12,5 %
- Sockerhalt10 gram/liter
- AnvändningServeras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött.
- SmakKryddig, fruktig smak med fatkaraktär, inslag av körsbär, plommon, färska örter, vanilj och kakao.
|
Monterosso Rosso
- Alkoholhalt12,0 %
- Sockerhalt8 gram/liter
- AnvändningServeras vid cirka 16°C till rätter av ljust kött.
- SmakGeneröst fruktig smak med inslag av fat, mörka körsbär, blåbärssylt, örter och vanilj.
|
|
|
Masi Valpolicella
Bonacosta
Italien, Venetien, Valpolicella, Valpolicella Classico
- Alkoholhalt12,0 %
- Sockerhalt3 gram/liter
- AnvändningServeras vid cirka 16°C till lättare rätter av ljust kött eller till stekt fisk.
- SmakBärig, kryddig smak med inslag av körsbär, hallon och örter.
|
The Chocolate Block
- Alkoholhalt14,5 %
- SockerhaltMindre än 3,0 gram/liter
- AnvändningServeras vid cirka 18°C till rätter av lamm- eller nötkött.
- SmakFruktig smak med tydlig karaktär av rostade ekfat, inslag av plommon, mörka bär, kaffe, örter, peppar och choklad.
|
|
|
Tommasi Graticcio
Appassimento Parziale
- Alkoholhalt13,0 %
- Sockerhalt8 gram/liter
- AnvändningServeras vid cirka 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött.
- SmakKryddig, fruktig, aningen utvecklad smak med inslag av torkade körsbär, salvia, tranbär och kakao.
|
|